Hulumtimi që po habit botën: Shikoni si e ndezë zjarrin vetëm me një limon

Në këtë video do të shihni se si mund të përdorim një kokërr limon për të ndezur një zjarr. Na duhen: një kokërr limon, pesë kapëse metalike, pesë thumba, dy fisha dhe pak letër e fije për t’u djegur.

Marrim limonin e fërkojmë me të dyja duart e vendosim në tavolinë në formë vertikale,lexo artikullin e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *