Po kapte Peshk shikoni se cfare i vie pas shpine, ai mbetet i shtangur dhe nuk leviz deri sa… VIDEO

Po kapte Peshk shikoni se cfare i vie pas shpine, ai mbetet i shtangur dhe nuk leviz deri sa… VIDEO
Ariu i vie pas shpine deri sa ai po kapte peshk, ai nuk leviz aspak sikur te ishte gure

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *