Oh Zot kjo s’duhet të ndodhte/ E ftoi në shtëpinë e tij dhe i merr jetën vajzës, 18-vjeçari shumë i qetë: Sa gjë e mrekullueshme

Guilherme Alves Costa, 18 vjeç, dysh ohet se i mo ri jetën 19-vjeçaren Ingrid Oliveira Bueno da Silva në shtëpinë e tij.

 

Studenti tha “sa kjo është dicka e mrekullueshme” dhe po qeshte teksa po xhironte vajzën e pa jetë, ku më pas nd au e shpërndau videon në WhatsApp. Dhe në një video tjetër ai rrë fen ngjarjen, duke thënë “Unë me të vërtetë ia mora jetën asaj”.

Guilherme iku nga vendi i ngjarjes dhe po licia u thirr kur vëllai i tij arriti në shtëpi dhe gjeti vajzën e re të për gja kur, të cilën ai nuk e njihte, të shtrirë pa ndj enja në dysheme. I dyshuari raportohet të ketë telefonuar familjen e tij për t’i thënë se do t’i jepte fu nd jetës së tij. Sidoqoftë, vëllai i tij e inkurajoi atë që të dor ëzohej në p olici, gjë që ai në fakt e bëri.

Gjatë arre stimit të tij, Guilherme u pyet pse e kreu kri min, të cilit ai u përgjigj: “Unë doja ta bëja.”

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Revista Ora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *