jë djalë i ri i ka hyrë halleve shumë shpejt. Ai është lidhur me një vajzë moshatare e cila ka një fëmijë 2 vjeç dhe ndërkohë pret edhe një fëmijë prej tij.

Por lexoni historinë e tij të publikuar në rubrikën e psikologes së The Sun.

Letra e djalit

“Jam një djalë 18 vjeç dhe jam i lidhur prej 6 javësh me një vajzë 19-vjeçe.

Pak kohë më parë mësuam se ishte shtatzënë dhe vendosëm ta mbanim fëmijë, ndërkohë që ajo e ka edhe një vajzë 2 vjeçe.

Ajo që më shqetëson më shumë është se si do t’ua them prindërve këtë lajm?!”

Përgjigjja e psikologes

“Nuk është vetëm mosha e vogël që ke por gjithashtu ti ke shumë pak kohë me vajzën. Nëse ti je i sigurt që do të bëhesh prind, atëherë duhet të jesh aq i pjekur sa t’ua thuash

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here