eandro një djalë 10-vjeçar të rrëqeth me historinë e tij. Ai lindi me një d e fekt në zemër. Për një kohë të gjatë ai ka pritur të jetë në listën e pritjes për një t ransplantim zemre.

The Medical Minute: Preparing children for surgery | Penn State University

Por gjendja e tij u përkeqësua saqë mund të humbiste edhe jetën. Që kishte një anomali në zemër mjekët e zbuluan qëkur ai ishte në barkun e nënës. Nëna e tij tregon se 76 orë pas o peracionit të parë ai u bë edhe më keq.

Më pas ajo ka shtuar:

Ai më thotë se dëshiron një jetë normale, si çdo djalë tjetër. Dreamndrra e tij është të luajë regbi, si vëllai i tij më i madh 16 vjeç. Ai më lutet që të mos e lë të vd es ë dhe është një përgjegjësi e madhe për mua. Në foto unë qesh për të.”

Si rezultat, Carla po provon gjithçka që të jetë e mundur në mënyrë që djali i saj të përfitojë nga një dhurim i këtij organi i cili do ta lejojë atë të jetojë një jetë normale adoleshente dhe më vonë një jetë të rritur. Së bashku me burrin e saj ajo lutet që djali i tyre të bëhet mirë sa më parë.

Toronto's Sick Kids hospital preparing policy for euthanasia for youth over 18 that could one day apply to minors | National Post

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here