Fëmijët e pasanikëve i bëhen zili çdokujt në rrjete shoqërore me lukset dhe me çmenduritë e jetës së tyre të shfrenuar. Instagrami në fakt është plot me “Rich Kids of…” të çdo vendi.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

figure>

Por çmenduri e jetë të shfrenuar bëjnë edhe fëmijët jo të pasur. Një shembull janë fëmijët jo të pasur të pasur të Rusisë.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

figure>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here