era Shkëmbi, një grua 65-vjeçare me origjinë nga Korça tashmë jeton në kryeqytet.

Pas një martese që zgjati mbi 3 dekada, të kurorëzuar me 2 fëmijë, ndodhi ajo që Verës nuk i kishte shkuar kurrë në mendje, divorci.

Shtëpia ku jeton është në proces legalizimi dhe në emër të ish-bashkëshortit i cili e kërcënon, se shumë shpejt do t’ja marrë e ta hedhë në rrugë.

Për pensionisten, divorci tani ka kaluar në plan të dytë, parësore është mbijetesa.

Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan rekkk lam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here