Kjo është historia e dh imb shme e një ad oles hent eje 17-vjeçare, e cila kur ishte 14 vjeç u ribashkua me babain e saj. Mirëpo, që prej atij momenti gjithçka shkoi keq për të.

me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Stephanie Dearsley nga Britania, ka treguar se disa muaj pasi u ribashkua me të atin, ai filloi të ab.uzo. nte me të.

“Babai supozohet të të mbrojë pavarësisht gjithçkaje, por babai im doli të ishte një mo nst ër. Më mbylli në shtëpi dhe ab uz oi me mua për 16 muaj. Gjithashtu publikoi fotografi të miat n. ud .o në Instagram. U t.mer.ro.va”

, thotë 17-vjeçarja. Në muajin Shkurt të këtij viti, Barry Jackson, i ati, u dë.nu.a me 13 vite burgim.

Stephani shpjegon se kur ishte 5 vjeç u adoptua nga një familje. Në vitin 2015, në ditëlindjen e saj të 14-të, prindërit birësues i dhanë një ndihmë për të gjetur emrin e prindërve të saj biologjikë. Vajza kërkoi në Facebook dhe gjeti të atin biologjik, i cili jetonte vetëm disa kilometra më larg. Ata filluan të flisnin dhe të takoheshin rregullisht. Dilnin vazhdimisht për darkë, ndërsa Stephania dukej shumë entuziaste në atë kohë. I ati biologjik e takoi edhe me mamanë biologjike, por i shpjegoi se janë divorcuar, megjithatë mbajnë marr.ëdh.ën.ie miqësore.

Një ditë, ai i kërkoi vajzës që të shpërngulej të jetonte me të. Stephanie pranoi, edhe pse fillimisht iu desh që të bindte prindërit e saj adop.tues. Ajo shpjegon se gjithçka shkonte mirë në fillim, deri sa një ditë babai filloi ta pr.ekte.strong>Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here