1 minut para se te shkaterrohet spitali, femija lind dhe shpeton,
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Nuk do ta besoni se lindi shendosh e mire, ne kushte jonormale, kur spitali ishte ne gjendje te rende
Nje ngjarje e rende ka ndodhur ne nje spital ku perpak sa nuk u shua nje foshnje e vogel…
familja e tije u gezuan jashtezakonisht nga shpetimi i bebes se tyre e cila perpak nuk shkoi ne dor te fatit dhe urojn qe askujt te mos ndodh diqka e ngjajshme… Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here