ersonat “manjakë” pas pastërtisë dhe frikës ndaj mikrobeve shpesh mund të bëhen edhe të fiksuar në larjen e ushqimeve që konsumojnë pa marrë parasysh se kjo gjë mund të sjellë pasoja negative për shëndetin.me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Ekzistojnë 3 ushqime që nuk duhen të lahen kurrë pasi jo vetëm që ju dëmtojnë organizmin, por bëhen vatra mikrobesh dhe infeksioni.

1.Mishi i pulës, këshillohet të mos e lani kurrë pasi bakteret që gjenden në lëkurën e saj, si salmonela dhe histeria, mund të shpërndahen kudo dhe t’ju shkaktojnë infeksione të rënda që mund t’ju marrin jetën.

2.Mishin e kuq nuk duhet ta lani kurrë pasi njëlloj si pula, mishi i papërpunuar përmban baktere që më pas shpërndahen gjatë larjes së tij. Këshillohet që shkrirja e tij të mos bëhet në mikrovalë, por të lihet të pushojë në një enë çfarëdo.

3.Kërpudhat këshillohet të mos i skuni apo të mos i shpërlani kurrë, ose t’i lini në ujë për një kohë të gjatë, pasi humbasin elasticitetin dhe shpërbëhen lehtësisht, si dhe kthehen në vatra infeksioni.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here