Një politikan opozitar në Meksikë, ka gjetur një mënyrë unike për të ir onizuar korrup sionin në vend.

Senador Antonio García Conejo del GPPRD en la ratificación de nombramientos  consulares - EL VOCEADOR CDMX

Ai ka zgjedhur të zh vishet në mes të seancës plenare. Bëhet fjalë për deputetin Antonio Garcia Conejo, i cili është shfaqur i veshur vetëm me mbat hje duke qëndruar në një podium.

“Ju keni t urp të më shihni lak uriq, por nuk keni tu rp të shihni njerëzit tuaj duke lëvizur në rrugë të zhve shur, zbathur dhe të uritur pasi u keni vj edh ur të gjitha paratë dhe pasurinë e tyre”, deklaroi Conejo.

Postimi është parë më shumë se 7.4 milion herë brenda pak ditësh.

Antonio García Conejo - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here