i Honxia ishte marrë nga Lanzhou i Kinës, për të jetuar me xhaxhain e saj që nuk kishte fëmijë, në qytetin Xi që ishte shumë larg vendlindjes së saj.
me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Vajta katërvjeçare ishte adoptuar me jetën e re dhe kishte harruar se kishte familje biologjike, sepse prindërit e saj të rinj kishin shkëputur marrëdhëniet me ta, transmeton Telegrafi.

Mirëpo, motrat e saj Wen Yuehua dhe Wen Yuelian, e dinin që kanë diku një familjare. Pas afro gjashtë dekadave, ato ia dolën ta gjejnë.

Rasti ishte i vështirë, meqenëse ajo ishte martuar dhe kishte ndryshuar mbiemrin,

“Kishim një adresë të xhaxhait, që na kishte lënë gjyshja. Vendosëm të niseshim. Askush nuk jetonte më aty. Shkuam derë më derë, derisa arritëm ku deshëm”, ka thënë Yuelian lidhur me rastin.

Pos që kanë bërë 654 kilometra nga Lanzhou deri në Xi, ato kanë bërë ende rrugëtim derisa ia dolën ta takojnë Li Honxian.

Fotografitë e tyre janë shpërndarë në rrjetet sociale, pasi takimi pas 58 vitesh me motra ishte shumë emocional dhe i veçantë.

Takimi i motrave pas 58 vitesh

Emocionet e motrave që nuk u panë për afro gjashtë dekada

Kaluan 654 kilometra, pastaj nisi kërkimi

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here