Fotot e një nuseje para var rit të të dashurit të saj janë kthyer në pamjet më të komentuara të ditëve të fundit në rrje tet soc ial e.me poshte hapeni videon me marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!


Në foto shfaqet Jessica Padgett, e veshur me fustan të bardhë dhe e përkulur tek var ri i Kendall James Murphy. Nëse një a ks ide nt automobil is ik teksa ishte në krye të detyrës nuk do t’i kishte marrë jetën zjarrfikësit në Nëntor të vitit 2017, ata do të martoheshin më 29 Shtator 2018.

Murphy i kishte propozuar për martesë dhe Padgett i kishte thënë ‘po’. Në respekt të fjalës së dhënë dhe kujtimit të të dashurit, në ditën e “dasmës” ajo u paraqit tek va rr i i tij sëbashku me familjarët.

Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te
ndara 2 videot kan reklam por pritni pak deri te largohet…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here